Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-06@14:56:23 GMT

نگاهی به سیستم آنتن مرکزی در تهران

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۴۵۹۸۱

نگاهی به سیستم آنتن مرکزی در تهران

به گزارش افکارنیوز،

آنتن های مرکزی در ایران بعد از گذشت سالیان دراز رو به تخصص و مرکزیت پیش رفت. به گونه ای که در برج ها و ساختمان های امروزی نصب آنتن مرکزی و تعمیرات آنتن مرکزی نیاز به تخصص بالا و استفاده از شرکت های بزرگ در این زمینه می باشد.

در این مطلب سعی بر آن شده تا تمامی سیستم های آنتن های مرکزی و آنتن مرکزی ماهواره ، از معایب و مزایا گرفته تا روش اجرا را با یکدیگر بررسی نماییم و نگاهی دقیق به این سیستم های نوین مرکزی  و روش نصب سیستم آنتن مرکزی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیستم آنتن مرکزی چیست؟

آنتن مرکزی همانطور که از نام آن پیداست یک سیستم مجتمع برای استفاده چندین واحد به صورت همزمان است. این به زبان ساده تر یعنی سیستمی که در آن از یک آنتن هوایی استفاده شده تا تمامی N واحد از ساختمان کلیه شبکه های داخلی را استفاده نمایند. حال این سیستم می تواند دارای قابلیت هایی نظیر انتقال تصاویر به واحدها باشد و یا قابلیت داشتن کانال های فراتر از آنتن مرکزی ایران. 

سیستم آنتن مرکزی بعد از گذشت چندین سال از تکنولوژی بسیار فراتر رفته و پا در عرصه انتقال تصویر نیز نهاده است. کلیه معایب و مزایای استفاده از این سیستم را برای شما شرح خواهیم داد.

مزایای سیستم آنتن مرکزی:

سیستم های آنتن مرکزی علاوه بر قابلیت مرکزیت ، قابلیت های فراوانی دارند که در زیر به آنها اشاره خواهیم نمود.

جمع آوری کلیه آنتها یا گیرنده های بالای پشت بام و استفاده از تنها یک آنتن یا گیرنده ظاهر زیبای ساختمان در استفاده از یک گیرنده انتقال تصاویر به داخل واحدها در سیستم آنتن مرکزی هزینه تعمیرات پایین در سیستم آنتن مرکزی استفاده از شبکه های پخش فیلم اختصاصی در سیستم های نوین انتقال چندین کانال اضافی از سیستم ماهواره ای به داخل سیستم آنتن مرکزی و هزاران قابلیت دیگر که توسط سیستم های آنتن مرکزی قابل اجرا و برنامه ریزی خواهد بود. معایب سیستم آنتن مرکزی:

به هر حال هر سیستمی که تغییر رویه میدهد با معایبی نیز مواجه خواهد شد که این معایب اگر به مزایای سیستم بچربد از اقدامات نصب جلوگیری میکنیم و در غیر اینصورت اقدام به نصب خواهیم نمود.

اختلافات به وجود آمده در تعداد کانال ها به واحدها اختلافات به وجود آمده در انتقال تصاویر دوربین مداربسته به داخل واحدها.

تنها ایرادات این سیستم همین دو مورد می باشد که آن هم بسته به نوع استفاده متفاوت خواهد بود.

روش نصب سیستم آنتن مرکزی چگونه است؟

هر سیستم نوینی که پا در عرصه بازار میگذارد روش نصب و اجرای متفاوت خواهد داشت. در این میان شرکت های بزرگی به صورت تخصصی نصب و تعمیرات آنتن مرکزی را انجام میدهند که هر شرکت روش نصب و تعمیرات متفاوتی دارد. اما در این میان هستند شرکت های بزرگی که نه تنها روش های نصب تخصصی و مهندسی ارایه می دهند بلکه کار و اجرا پروژه خود را تضمین نیز می نمایند. 

روش نصب در آنتن های مرکزی بدین صورت است که برای اجرای یک سیستم آنتن مرکزی نیاز به تجهیزاتی از قبیل:

آنتن هوایی آمپلی فایر تپ آف اسپلیتر سوکت

نیاز خواهد بود. اما در برخی سیستم ها بسته به درخواست مشتری نحوه نصب و تجهیزات فراتر خواهد رفت به گونه ای که برخی از ساختمانها نیاز به انتقال تصاویر به واحد ها نیز خواهند داشت که در این صورت تجهیزات زیر به آن افزوده خواهد شد:

مدولاتور مولتی سوئیچ ها هد دستگاه پخش DVD یا هارد

حال تصور کنید که یک سیستم آنتن مرکزی برای یک ساختمان N واحدی میخواهیم نصب کنیم پس روش نصب را با یک شکل ساده نمایش میدهیم.

همانطور که در عکس نیز نمایش داده شده در ابتدا سیگنال ارسال شده در مرکز توسط آنتن های هوایی دریافت شده و توسط یک آمپلی فایر تقویت میگردد. حال این سیگنال تقویت شده توسط تپ آف ها و اسپلیتر ها تقسیم گردیده تا به مصرف واحدها برسد.این یک شکل ساده از تقسیم سیگنال برای واحد ها می باشد.

تعمیرات آنتن مرکزی

حال نوبت به آن رسید تا در مورد مهمترین موضوع یعنی تعمیر و نگه داری سیستم آنتن مرکزی سخن بگوییم. آنتن های مرکزی در ساختمان های بزرگ به شکل پیچیده طراحی و اجرا میگردند به گونه ای که تعمیرات یک سیستم آنتن مرکزی همواره بسیار سخت تر از نصب این سیستم خواهد بود. چراکه علاوه بر این که شخص تعمیرکار یا شرکت مجری باید سیستم نصب را به صورت تخصصی بداند بلکه نحوه تعمیرات و ضعف در این سیستم و حتی انواع دسته فرکانسها را نیز باید بداند. 

پس همواره باید بدانیم که تعمیرات تخصصی آنتن مرکزی نیاز به دانشی فراتر از نصب خواهد داشتدر انتخاب شرکت مجری دقت کنید.

همواره یک تعمیرکار آنتن مرکزی باید دانشی در سطح اجرا و نصب و همچنین تعمیرات الکترونیکی لوازم برقی داشته باشد.

هزینه نصب آنتن مرکزی چقدر است؟

قیمت نصب یک انتن مرکزی مناسب در یک ساختمان همواره دقدقه بسیاری از مدیران مجتمع ها بوده و هست. اما همواره توجه داشته باشید که نصب آنتن های مرکزی بسته به تعداد واحد در ساختمان ها متفاوت است. مثلا هزینه نصب برای یک ساختمان 10 واحدی با یک ساختمان صد و ده واحدی بسیار متفاوت خواهد بود. اما یک قانون در هزینه نصب آنتن های مرکزی وجود دارد و آن هم این است که ...

هرچه تعداد واحد ها در یک ساختمان پایینتر باشد هزینه نصب آنتن مرکزی در آن ساختمان بسته به پرداختی هر واحد بسیار پایینتر خواهد بود.

البته توجه داشته باشید که شرکت های مجری در این زمینه بسته به نحوه نصب قیمتهای متعددی را ارائه میدهند که هر کدام بسته به کیفیت طراحی متفاوت خواهند بود.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سیستم آنتن مرکزی آنتن های مرکزی انتقال تصاویر یک ساختمان هزینه نصب یک سیستم سیستم ها نصب آنتن روش نصب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۵۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هشتاد و هفتمین جلسه کمیته ایمنی برای بررسی وضعیت ساختمان های ناایمن مناطق ۳،۴،۵،۶،۷،۹، ۱۱،۱۲و ۱۳ با حضور شهرداران این مناطق در محل شورای اسلامی شهر تهران برگزار و وضعیت ساختمان های بحرانی و بسیار خطرناک بررسی شد.   مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: کمیته ایمنی نشان داده که در پیگیری ایمن سازی ساختمان های ناایمن بحرانی و میان خطر جدی است.   بابایی سخت گیری در حوزه ایمنی را به نفع شهروندان و مالکان و افرادی که در ساختمان های ناایمن تردد می‌کنند عنوان کرد و افزود:شهریور ماه پایان مهلت رسیدگی به ۱۲۹ ساختمان است و باید تا این تاریخ گزارش ایمن سازی این ساختمان های به شهروندان ارایه شود.   عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه مسئول مستقیم رسیدگی به ساختمان های ناایمن، شهرداران نواحی هستند، گفت: اجرای دستورالعمل مصوب شورای شهر شامل ارایه اخطار ، نصب بنر اطلاع‌رسانی و تشکیل پرونده قضایی، و پس از آن قطع انشعابات الزامی است.   وی با بیان اینکه قرار بود تا پایان سال ۱۴۰۲ ایمن سازی ساختمان های بحرانی تمام شود اما عقب ماندگی وجود دارد؛ اظهار داشت: وضعیت ساختمان های ناایمن و بلند مرتبه نسبت به ابتدای دوره ششم وضعیت بهتری است اما همچنان برخی مالکان نسبت به ایمن سازی و اخطارهای شهرداری و آتش نشانی بی توجه هستند.   وی افزود: از جمله، مالکان ساختمان های شرکت بستنی پاک در منطقه ۹، انبار خانه کارگر در منطقه ۹ و بیمارستان بوعلی در منطقه ۱۳ تاکنون برغم اینکه نیروی انسانی بسیاری در آنها تردد دارند و ساختمان بیمارستان بوعلی که روزانه پذیرای بیماران است؛ اقدامی برای ایمن سازی انجام نداده اند.   وی با بیان اینکه این حق را برای شهروندان قائل هستیم که با وضعیت ساختمان های ناایمن شهر آشنایی داشته باشند و از تردد در آنها خودداری کنند، تاکید کرد: در صورت بروز هر نوع حادثه ای در ساختمان بستنی پاک، بنیاد مستضعفان؛ حادثه در انبار خانه کارگر، حزب اسلامی کار و حادثه در بیمارستان بوعلی، دانشگاه آزاد اسلامی باید پاسخگوی افکار عمومی باشند که چرا به اخطارها بی توجهی نموده اند.   بابایی تأکید کرد: طی سه سال از شورای شهر تلاش کردیم مالکان ساختمان های ناایمن را ترغیب به ایمن سازی کنیم اما برخی مقاومتها که منشا آن نامشخص است، از ایجاد حوادثی مشابه پلاسکو و خسارت به جان و مال شهروندان، ترسی ندارند.

رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه تاکنون قوه قضاییه همکاری خوبی با مدیریت شهری داشته است، خاطر نشان کرد: قوه قضاییه در خصوص این سه ساختمان نیز حتما ورود خواهد کرد .

بابایی تاکید کرد: مدیران شهری و مالکان ساختمان های ناایمن با مرور حادثه پلاسکو باید از این حال به درس عبرت بگیرند و خودشان برای ایمن‌سازی پیش قدم شوند.

بر اساس این گزارش جلسه کمیته ایمنی طی دو سال اخیر در محل شهرداری های مناطق برگزار شد و مصوبات این جلسات با جدیت پیگیری شد اما اکنون و در دور جدید جلسات کمیته ایمنی ، این جلسات با حضور شهرداران مناطق و نواحی در محل شورای شهر برگزار می شود تا شهرداران پاسخگوی عملکرد خود در این حوزه باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران
  • بوستان رازی، بوستانی ویژه نوجوانان می‌شود
  • لیست کارگاه خوب تعمیر مبل زیر نظر اتحادیه در تهران
  • ماجرای کاشت ساختمان در پارک‌های تهران
  • کاشت ساختمان در پارک‌های تهران؛ ممنوع یا مجاز؟
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • هر آنچه از سیستم VRF باید بدانید
  • هوشمندسازی ساختمان: خانه‌ای که فراتر از تصورات شماست
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود