Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی گفت: این دانشگاه ۱۷ بار به عنوان برترین واحد دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شده و در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی کل کشور رتبه دهم را به دست آورده است.

محمد سپهری در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی کار خود را از تاریخ 10 مرداد ۱۳۶۱ خورشیدی با ایجاد ۶ رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی، یک رشته در مقطع کاردانی و پذیرش ۲۰۰ دانشجو آغاز کرده است، اظهار کرد: امروزه این دانشگاه دارای 14 دانشکده است که برگزارکننده حدود ۶۰۰ رشته –گرایش تحصیلی در شاخه‌های علوم پایه، فنی و مهندسی، هنر و علوم انسانی و اجتماعی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اکنون این دانشگاه در سه مجتمع بزرگ دانشگاهی مجهز در سوهانک، پونک و خیابان انقلاب اسلامی دارای 104 آزمایشگاه، ۵۶ کارگاه، سه لابراتوار زبان پیشرفته، پنج پژوهشکده و مرکز تحقیقاتی، یک مجموعه ورزشی بزرگ (دو زمین چمن مصنوعی با رختکن و دوش، پیست تارتان دو و میدانی، استخر، سونا، جکوزی با تجهیزات کامل، سالن‌های بدنسازی، آمادگی جسمانی، ژیمناستیک، کشتی، تنیس روی میز، شطرنج، سالن چندمنظوره فوتبال، بسکتبال، والیبال و هندبال)، چندین کتابخانه، مرکز اطلاع‌رسانی و کتابخانه دیجیتالی به همراه تجهیزات سخت‌افزاری و سیستم‌های نرم‌افزاری است.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با بیان اینکه این دانشگاه با حدود ۳۰۰ هزار فارغ‌التحصیل، ۶۰ هزار دانشجو، بیش از سه هزار عضو هیئت علمی و مدرس مدعو بزرگ‌ترین مجموعه آموزش عالی ایران است، گفت: دانشگاه آزاد تهران مرکزی تاکنون 11 هزار و 645 مقاله علمی در نشریات و همایش‌های داخلی منتشر کرده و صاحب امتیاز و ناشر 21 نشریه علمی پژوهشی و تخصصی به زبان‌های فارسی و انگلیسی است.

سپهری خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی، اولین واحدی است که در دانشگاه آزاد اسلامی تأسیس شده و از این رو قدیمی‌ترین واحد این دانشگاه بوده و ۱۷ بار به عنوان برترین واحد دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شده ‌است. این دانشگاه در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی کل کشور رتبه دهم را آورده و از نظر تعداد مقالات ISI در بین کل دانشگاه‌های ایران رتبه هفتم را داراست؛ همچنین از نظر شرکت در سمینارهای بین‌المللی از جمله IEEE (انجمن مهندسین برق و الکترونیک) آمریکا، کانادا، ایتالیا، مالزی و فرانسه رتبه هفتم را در بین دانشگاه‌های کل کشور دارد.

وی عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در ویرایش ژانویه ۲۰۱۸ فهرست دانشگاه‌های برتر در نظام رتبه‌بندی وبومتریکس بیش از ۲۰۰ رتبه در بین دانشگاه‌های سراسر جهان ارتقای مرتبه داشته است. بر این اساس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی ۲۰۲ پله در میان دانشگاه‌های جهان رشد داشته است و از رتبه ۶ دانشگاه آزاد به رتبه ۵ و از رتبه ۶۱ دانشگاه‌های ایران به رتبه ۵۶ ارتقا یافته است. نظام رتبه‌بندی جهانی وبومتریکس رشد ۲۰۰ رتبه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی را در بین دانشگاه‌های سراسر جهان نشان می‌دهد.

ثبت‌نام رشته‌‌های بدون آزمون

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی تأکید کرد: این دانشگاه در 73 رشته مختلف فنی و مهندسی، علوم پایه، هنر و معماری و علوم انسانی در مقطع کارشناسی پیوسته و 20 رشته کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی دانشجو می‌پذیرد؛ همچنین این دانشگاه در 244 رشته مختلف فنی و مهندسی، علوم پایه، هنر و معماری و علوم انسانی در مقطع کارشناسی ارشد و 132 رشته دکتری تخصصی بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان دانشجو می پذیرد.

سپهری خاطرنشان کرد: ثبت‌نام و انتخاب رشته در رشته‌های کارشناسی پیوسته، کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی ارشد و دکتری بدون آزمون بر اساس سوابق تحصیلی -معدل دیپلم- داوطلبان صورت می‌گیرد و داوطبان می‌توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت‌نام را دریافت و در صورت تمایل و داشتن شرایط و با ورود به سامانه نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته / محل‌های درخواستی اقدام کنند.

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: کنکور آزمون دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی بدون آزمون رتبه بندی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۷۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت

وزیر بهداشت با اشاره به اجرای مصوبات برنامه هفتم توسعه در زمینه افزایش ظرفیت پذیرش دستیاری، گفت: این ظرفیت امسال ۱۲ درصد افرایش خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، بهرام عین اللهی در حاشیه برگزاری پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی، با اشاره به رقابت بیش از ۱۲ هزار پزشک در این آزمون تخصصی، تصریح کرد: تعداد داوطلبان ثبت نام کننده در این آزمون ۱۲ هزار و ۳۵۸ نفر است که از این تعداد ۶۴۲۴ نفر یعنی ۵۲ درصد شرکت کنندگان خانم ها و ۵۹۳۴ نفر یعنی ۴۸ درصد شرکت کنندگان را آقایان تشکیل می دهند.

وی با بیان اینکه پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در ۲۹ حوزه امتحانی در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به طور همزمان برگزار شد، افزود: داوطلبان شرکت کننده می توانند در ۲۷ رشته تخصصی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور نسبت به انتخاب رشته محل اقدام کنند.

عین اللهی با اشاره به اجرای مصوبات برنامه هفتم توسعه در زمینه افزایش ظرفیت پذیرش دستیاری، بیان کرد: در دولت مردمی این ظرفیت افرایش یافت، به طوریکه در سال گذشته ظرفیت پذیرش از ۳۲۰۰ نفر به بیش از ۵ هزار نفر افزایش پیدا کرد، امسال نیز ۱۲ درصد افرایش خواهیم داشت.

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: طراحی آزمون دستیار تخصصی پزشکی بسیار علمی و فشرده از چندماه قبل توسط اساتید برجسته انجام شده و اقدامات امنیتی لازم نیز صورت گرفته است. در این راستا دفترچه آزمون در سه گروه طراحی می شود و تا زمان برگزاری آزمون محرمانه باقی می ماند. این آزمون نیز در کمال صحت و سلامت و به دور از حاشیه برگزار شد.

عین اللهی درمورد رشته هایی تخصصی که نیاز به پذیرش دستیار دارد، گفت: در سال گذشته سه رشته اطفال، طب اورژانس و بیهوشی نیاز به تکمیل ظرفیت داشت که در شورای آموزش پزشکی و تخصصی تصمیم گرفته شد که این رشته ها به صورت مستقیم از دوران کارورزی پذیرش شوند که به تمام دانشگاه ها اعلام کردیم و تکمیل این رشته ها صورت گرفت.

به گزارش وبدا، وزیز بهداشت با اشاره به افزایش تعرفه ها از سوی دولت، گفت: این موضوع مشوق خوبی برای ورود دستیاران است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت