Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک اقتصادی، تاریخ اقتصاد ایران و جهان آینه ای است تمام نما از رویدادهای اقتصادی که در گذشته رخ داده است و بیانگر ریشه های تاریخی بسیاری از واقعیت های امروز ایران و جهان است. موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی بیست و هفتمین روز آذر ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

27 آذر ۱۳۳۱، لایحه تاسیس شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه به قید دو فوریت به مجلس داده شد.

27 آذر ۱۳۴۶، وزیر نفت عربستان سعودی و نمایندگان پنج کشور دیگر تولیدکننده نفت که عضو اوپک بودند، به تهران آمدند و مذاکرات خود را در زمینه لغو بهره مالکانه آغاز کردند.

27 آذر 1354 ، جمشید آموزگار وزیر کشور، اظهارات هنری کیسینجر وزیر خارجه آمریکا را در کنفرانس شمال و جنوب (پاریس) از این لحاظ که کشورهای تولیدکننده نفت را مسوول عمده دشواری مالی مردم فقیر دانسته بود، بی‌ ربط دانست و افزود: جهان صنعتی غرب مسوول مشکلات کشورهای در حال رشد است.

27 آذر ۱۳۵۵، در جریان اجتماع نمایندگان عضو اوپک در (دوحه) پایتخت قطر، ایران و ده کشور دیگر قیمت نفت خود را ۵/۱۰ درصد افزودند و اعلام کردند که ۶ ماه بعد پنج درصد دیگر نیز بر آن خواهند افزود. اما عربستان سعودی و ابوظبی فقط پنج درصد افزایش را قبول کردند.

27 آذر ۱۳۵۶، محمد یگانه وزیر امور اقتصادی و دارایی و نماینده ایران در سازمان اوپک اظهار کرد: ایران در کنفرانس آتی در کاراکاس از تثبیت قیمت نفت حمایت خواهد کرد.

27 آذر 1389، محمود احمدی ‌نژاد رییس ‌جمهور، طی یک گفت‌وگوی تلویزیونی از آغاز رسمی اصلاح قیمت ‌ها خبر داد و اعلام کرد که برای جلوگیری از تنش در بازار تمام تمهیدات لازم از سوی دولت اندیشیده شده است؛ وی اعلام یک سهمیه ۵۰ لیتری بنزین حمایتی به همراه پلکانی شدن قیمت آب، برق و گاز را از جمله این تمهیدات دانست و گفت: پیش‌ بینی می ‌شود که با اجرای فاز نهایی اصلاح قیمت‌ ها، ۶ دهک جامعه وضع خوبی پیدا می ‌کنند، دو دهک نیاز به صرفه ‌جویی دارند و دو دهک بالایی هم ناچار از صرفه‌ جویی بیشتر هستند.

27 آذر 1390، با وجود مخالفت قاطع دولت با طرح تعیین مقرری برای بیکاران جویای کار، نمایندگان مجلس با کلیات این طرح موافقت کردند تا زمینه قانونی برای پرداخت مقرری به افرادی که هرگز شاغل نبوده، اما جویای کار هستند، فراهم شود.

27 آذر 1396، سیدکامل تقوی‌ نژاد اظهار کرد: سازمان مالیاتی به‌ عنوان یک دستگاه مجری سیاست‌ های مالیاتی دولت به ایفای نقش می‌ پردازد و در حال حاضر مهم‌ ترین برنامه نظام مالیاتی مبارزه با فرار مالیاتی و افزایش عدالت مالیاتی است و رشد مالیات ‌ها نیز از محل بسط منابع جدید و شناسایی مودیان جدید تامین خواهد شد. وی افزود: با اجرای این طرح، ضمن هوشمندسازی سیستم مالیاتی و امکان تعیین مالیات بر اساس اطلاعات واقعی سامانه‌ های اطلاعاتی در اختیار، رابطه ممیز و مودی نیز به حداقل ممکن خواهد رسید و همچنین ظرف مدت سه سال، شیوه علی ‌الرأس به‌طور کامل از نظام مالیاتی برچیده خواهد شد.

27 آذر 1397، غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، معاون اول قوه قضائیه با اشاره به ماجرای ارز و دستگیری احمد عراقچی گفت: ما آقای (احمد) عراقچی و مدیران کل او را دستگیر کردیم. مسوول حراست بانک مرکزی را که نیروی وزارت اطلاعات است، دستگیر کرده‌ایم و فشارهای زیادی هم تحمل می‌کنیم.

 

منابع: روزنامه دنیای اقتصاد

 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: لایحه بودجه 1400 الیگیتور فیش لوایح FATF هفته پژوهش اولسان هیوندای روز حمل و نقل تاریخ اقتصاد اقتصاد ایران لایحه بودجه 1400 الیگیتور فیش لوایح FATF هفته پژوهش اولسان هیوندای روز حمل و نقل ایران و جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۹۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: در دوران مشروطه بابت سوار شدن به اتوبوس از مسافر ۳شاهی کرایه می‌گرفتند. به‌تدریج استقبال مردم برای استفاده از این وسیله نقلیه جدید زیاد شد و چند تاجر دیگر هم چندین دستگاه اتوبوس‌ به ایران آوردند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

اتوبوس‌های شرکت کانادایی که اولین شرکت در این حوزه به حساب می‌آمد از نوع "برلیه" بود و مثل قطار به چند کوپه تقسیم می‌شد؛ دو کوپه اول و دوم مخصوص نشستن مسافران بود و کوپه آخر هم که عقب اتوبوس واقع می‌شد، برای سرپایی‌ها بود. دومین موسسه‌ای که عهده‌دار اداره اتوبوسرانی تهران شد، یک کمپانی روسی به نام "آفتو ایران" با اتوبوس‌های مدل بوسینگ بود و سومین موسسه هم شرکت "اسگل لاوی" آمریکایی با اتوبوس‌هایی از نوع شورلت بود که صندلی‌هایش برعکس صندلی‌های اتوبوس‌های موسسات گذشته که پشت سر هم بود، روبه‌روی هم قرار داشت.

جالب اینکه این موسسه به شیوه اتوبوسرانی شهرهای اروپایی اداره می‌شد و از نظر سازمان اداری و انتظامی، تقریبا شبیه اتوبوسرانی فعلی بود. آن دوران بلیت، داخل اتوبوس فروخته می‌شد و رانندگان، لباس مخصوص پوشیده و زنگار به ساق پا بسته و کلاه کاسکت به سر می‌گذاشتند.

اتوبوسرانی تهران تا سال۱۳۱۰ توسط شرکت‌های خارجی اداره می‌شد، ولی از اواخر این سال به مدیران ایرانی تحویل داده شد: «در مدت فعالیت آنها چندین خط به خطوط تهران اضافه شد، هرچند برخی اوقات مردم از نحوه خدمات‌دهی گله‌مند بودند. با توجه به این موضوعات در نهایت در سال ۱۳۳۵ دولت تصمیم گرفت برای یکپارچه‌سازی و ساماندهی وضعیت جابه‌جایی مسافران، نخستین شرکت واحد اتوبوسرانی را در چهاردهم تیرماه دایر کند.»

کد خبر 848042 برچسب‌ها هویت شهری تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • خدمات اتوبوسرانی برای بازی فوتبال استقلال و ذوب‌آهن
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • معرفی پایانه های اتوبوسرانی تهران
  • جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • تخصیص ارز برای واردات تاکسی‌های برقی از سوی بانک مرکزی
  • تخصیص ارز تاکسی‌ های برقی تهران توسط بانک مرکزی
  • شهردار تهران: تخصیص ارز واردات ۲ هزار خودرو برقی توسط بانک مرکزی صورت می گیرد
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران توسط بانک مرکزی
  • سه بانک دیگر به فهرست ارائه دهندگان خدمت چک الکترونیکی اضافه خواهند شد