Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در دومین نشست از اولین وبینار حکمرانی شهری اذعان داشت: درصدد هستیم یک نقشه راه روشن برای حکمرانی شهری تهیه کنیم و به عنوان یک بازوی فکری، علمی و پژوهشی در کنار سایر دستگاه‌های مدیریت شهری موجبات آسایش و آرامش مردم را فراهم آوریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دکتر محمد حسن فاطمی راد سرپرست پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی واحد تهران مرکزی در حاشیه برگزاری دومین روز برگزاری وبینار حکمرانی شهری در گفتگویی کوتاه با روابط عمومی واحد تهران مرکزی ضمن معرفی اجمالی پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی در واحد تهران مرکزی، افزود: این پژوهشکده زیر نظر حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی واحد تهران مرکزی فعالیت می‌نماید وکلیه موضوعاتی که مربوط به حوزه اجتماعی در سبک زندگی مردم است جزء اولویت‌های پژوهشکده می‌باشد. در همین راستا مکان زندگی (مدیریت شهری) اولویت حکمرانی شهری است، چرا که اولین بستری که انسان‌ها در آن باید ساکن شوند و زندگی خود را شروع کنند محل سکونت شان است.

وی در ادامه افزود: از آنجاییکه محل این پژوهشکده در شهر تهران است اولین موضوع محوری سلسله وبینار‌های حکمرانی شهری را با موضوع حکمرانی شهری شهر تهران شروع کردیم که در آن کلیه مسائل و مشکلات حوزه زندگی شهرنشینی شهر تهران را در قالب کمیته‌های مختلف مورد بررسی قرار می‌دهیم بعد از اینکه نظام مسائل و مشکلات استخراج شد با حضور صاحب نظران، نخبگان، پژوهشگران، اساتید و دانشجویان بصورت وبینار برگزار می‌کنیم. ماحصل این وبینار‌ها سنجه‌ای برای ارزیابی کلیه نمایندگانی است که با تخصصی که در حوزه‌های مختلف شهری دارند و می‌خواهند عضو شورای شهر شوند طراحی می‌شود و کاندیدا‌های شورای شهر باید بتواند سوالات حوزه تخصصی که در وبینار‌ها مطرح شده است را پاسخگو باشند. اگر بتوانند مشکلات و معضلات مطرح شده را پاسخگو باشند قطعاً ما شورای شهر موفق و قوی‌ای خواهیم داشت که از عهده حکمرانی و مدیریت شهری بر اساس خدمتگزاری صادقانه به مردم بر خواهد آمد.

فاطمی راد با تا کید بر اینکه شورای شهر باید مرکز پژوهش و اتاق فکر داشته باشد، تصریح کرد: لازم است اتاق فکر و مرکز پژوهشی در شورای شهر باشد و بر اساس نیاز سنجی و امکان سنجی موارد مربوطه تهیه، ارائه و تصویب شود و متاسفانه هنوز در شورای شهر چنین فضایی عملیاتی نشده است.
وی افزود: اعتقاد من بر این است وقتی در شهر تهران برج سازی می‌شود، آیا برجی که می‌سازیم پیوست فرهنگی، روانی، سلامت اجتماعی افراد را در هم در نظر می‌گیریم، آیا توانسته ایم مردم را به ارامش نسبی برسانیم؟
سرپرست پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در بخش دیگری از این گفتگو اذعان داشت: برگزاری وبینار، مستند سازی و در نهایت استخراج راهکار برای عملیاتی شدن مسائل شهری در اولویت پژوهشکده قرار دارد، من و همکارانم از آنجاییکه در پژوهشکده‌ای فعالیت می‌نماییم که رسالتش حوزه اجتماعی است و از آن جهت که رویکرد ش، رویکرد انقلابی است درصدد هستیم یک نقشه راه روشن برای حکمرانی شهری تهیه کنیم.
فاطمی راد گفت: ما بر اساس احساس تکلیف مان گام بر میداریم و امیدواریم به عنوان یک مجموعه پژوهشی گره‌ای از حکمرانی شهری باز کنیم و به عنوان یک بازوی فکری، علمی و پژوهشی در کنار سایر دستگاه‌های مدیریت شهری بتوانیم موجبات آسایش، آرامش و لذت جویی از امکانات شهری در زندگی ماشینی را با توجه به پیشرفت‌های فناوری اطلاعات ایجاد کنیم تا مردم در کنار یکدیگر از زندگی کردن در محیط شهری بیشترین آرامش را داشته باشند.
این گزارش حاکی است، امروز ششم اسفندماه ۹۹ در دومین نشست از اولین وبینار از سلسله وبینار‌های حکمرانی شهری با موضوع: مقدمه‌ای بر الزامات سیاستگذاری در مدیریت شهری با تمرکز بر حوزه حمل و نقل ترافیک: سوده نجفی رئیس اندیشکده حکمرانی تهران، دکتر مهدی وحدت کار استاد دانشگاه تهران و مهندس حمید رضا جندقی کارشناس ارشد عمران حمل و نقل از دانشگاه صنعتی شریف سخنانی ایراد کردند.
قابل ذکر است، همزمان با روز مهندس به همت پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، همکاری اندیشکده حکمرانی شهر تهران و مشارکت حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی واحد تهران مرکزی، اولین وبینار حکمرانی شهری در دو نشست طی دو روز متوالی پنجم و ششم اسفند ماه در مجتمع دانشگاهی ولایت واحد تهران مرکزی برگزار شد

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه دانشگاه آزاد پژوهشکده پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی اسلامی واحد تهران مرکزی حکمرانی شهری حکمرانی شهر مدیریت شهری عنوان یک شورای شهر شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۸۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد صادقی در دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: بارش های نیمه شب جمعه و صبح ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرداری منطقه ۱۵ به آدرس بزرگراه بعثت نرسیده به میدان بسیج سبب شد یکی از منهولهای موجود در مسیر به واسطه  شدت بارش و حجم زیاد آب های بالادستی و نیز عدم کشش شبکه جمع آوری آب های سطحی دچار انسداد و گرفتگی شود.

وی ادامه داد: این امر سبب می شود عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام  شوند و کارگران اداره مسیل های منطقه جهت رفع گرفتگی داخل منهول فاضلاب شوند؛ اما  به طور ناگهانی، فشار آب سبب افتادن یکی از کارگران به داخل شبکه می شود و متأسفانه این فرد تا به امروز پیدا نشده، علی رغم اینکه آتش نشانی زحمات زیادی برای جستجو و پیدا کردن این فرد انجام داده است. 

احمد صادقی ادامه داد: من تشکر می کنم از زحمات مجموعه خدمات شهری در این چند روز ولی این زحمات سبب نمی شود که موارد و ضوابط ایمنی رعایت نشود. لایروبی مسیل ها به عنوان چک لیست عملیات به مناطق طی سال های قبل ابلاغ شده و اسناد لازم  به عنوان دستور العمل استقرار و نظام نگاهداشت مدیریت «اچ اس ای» در هر منطقه موجود است که با بررسی های به عمل آمده مشخص شده در این منطقه نیز این دستورالعمل موجود بوده است. از طرفی عدم انجام عملیات در حین بارندگی به دلیل شرایط نامساعد  اعم از  دبی بالای آب و عدم اطلاع از خطراتی که  در این شرایط وجود دارد از توصیه هایی است که در حوزه خدمات شهری باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه در حادثه منطقه ۱۵ این مورد رعایت نشده است. 

صادقی تاکید کرد: ذکر دو نکته در این حادثه حایز اهمیت است که امیدوارم مجموعه مدیریت شهری به آن توجه داشته باشد؛ نخست آنکه ساختار اچی اس ای در شهرداری تهران نیازمند تقویت است و یک شهر با جمعیتی بیش از  ۱۰ میلیون نفر صرفا با چند کارشناس در منطقه امکان نظارت بر سیستم ایمنی شهر را ندارد. لذا بایستی این سیستم تقویت و اگر بخش خصوصی صلاحیت دار باید در این بخش استفاده بشود. 

وی ادامه داد: نکته دوم که خیلی مهم است؛ موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت اچ اس ای در  منطقه مذکور است که  در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم می بایست با  خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیران برخورد قانونی صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • حکمرانی آرامش در بازار طلا و ارز
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • حکمرانی آرامش در بازار طلا و ارز/ قیمت‌ها ریزشی شد
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • برگزاری وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی؛ معمار تمدن‌ساز»
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها